alt tekst

Om Forestia

Forestia er Norges største produsent av sponplater som leverer produkter i det skandinaviske og nordeuropeiske markedet. Fabrikken ligger på Braskereidfoss i Våler kommune i Innlandet. Forestia er eid av Byggma ASA som er notert på Oslo Børs.

Fabrikken sysselsetter ca. 200 ansatte og har en produksjonskapasitet på ca. 300.000m3 sponplater/år. Vi produserer sponplater til mange forskjellige formål, til konstruksjon, interiør og til møbelindustrien.

Vi satser bevisst på levende produktutvikling, innovasjon og LEAN i alle prosesser for å være konkurransedyktig og det soleklare førstevalget for kunder som etterspør kvalitet i alle ledd.

Vår virksomhet er basert på fornybare råvarer fra skogen, og det å skape varige produkter av dette samtidig som det vokser opp ny skog der vi har høstet er et bidrag til å øke karbonlagring i produkter.

I 2022 bygde vi Norges største distribusjonssenter for byggevarer, som stod klart her på Braskereidfoss 1. januar 2023.

Som supplement til egen produksjon selger vi handelsvarer og tilleggsprodukter til våre sponplater. Vi kan tilby både sponplater, OSB, kryssfiner og interiørvarer som Walls2paint, Tak-ess, Premium Ceiling og eliteX på en og samme levering. Dette er bærekraft i praksis ved at man kutter ned antall distribusjonsledd og får levering på en og samme transport.

Våre salgs- og leveringsbetingelser

Alle våre sertifikater finner du under menyvalget Tekniske dokumenter.

Kontakt

Forestia AS, Damvegen 31, N-2435 Braskereidfoss, Norge

+47 38 13 71 00
forestia.kundesenter@byggma.no